Aminozuren

Maxxtreme Aminomaxx 5000 450 Tabletten

€ 24,90

Artikelnummer: MN110129

Voordelen van Maxxtreme Aminomaxx 5000 with BCAA’s -
- Bevat de juiste verhouding aminozuren voor bouwstenen van eiwit en spierweefsel.

- Spelen een belangrijke rol bij een vet reducerend dieet.
- De aminozuren uit Maxxtreme Aminomaxx 5000 with BCAA’s bevatten geen chemische verbindingen (vrije vorm) en worden direct in het lichaam opgenomen.
- Verhoging van aminozuur transport naar de spieren  met Maxxtreme Aminomaxx 5000 vergroot het effect van de training doordat spieropbouw toeneemt en spierafbraak afneemt.Beschrijving

Details

Aminomaxx 5000 with BCAA’s van Maxxtreme zijn de „building blocks of life”. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsels. Het voordeel van aminozuren in vrije vorm zoals de aminozuren in Maxxtreme Aminomaxx 5000 with BCAA’s  is dat ze geheel in vrije vorm voorkomen en dus snel worden opgenomen. Een dosering van 5 tabletten Aminomaxx 5000 bevat maar liefst 7.6 gram aan vrije aminozuren en 1 gram BCAA’s. Aminomaxx 5000 with BCAA’s van Maxxtreme is uw ideale trainingspartner die maximale spiergroei bevordert en spierafbraak maximaal tegengaat.

Additional

Extra informatie

Ingredienten

Ingrediënten: Eiwit-Hydrolysaat, Soja-eiwit isolaat, Whey-eiwit hydrolysaat, Whey-eiwit, aardappelzetmeel, calciumsulfaat, verdikkingsmiddel: E470b, magnesiumtrisilicaat, sillicumdioxide.

Aanbevolen gebruik: 4-5 tabletten over de dag verdeeld innemen met water; het beste 1 uur na een maaltijd of na de training op een lege maag innemen. Koel en droog bewaren. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren.


Tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

1 customer reviews

Average rating
(based on 1 reviews)
Kwaliteit
Prijs
  1. 8

    Review door regiliosilberie (Geplaatst op January 13, 2017)

    Goed product om nog.extra energie te krijgen voor je laaste rep

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register