Blog

21Sep
21Sep

Sugar Free Cacao Balls

Reacties| Geplaatst in Recepten door John Sijbers

Onze eigen Dominique van Vugt heeft weer een heerlijke verantwoorde nieuwe snack voor jullie!

Suikervrije cacao balls

29Jul
29Jul

Bananenbrood van Dominique

Reacties| Geplaatst in Recepten door Dominique van Vught

Weeeeekend! Means cheatday. Maar moet je nou echt op je cheatday ongezond eten? Zonde als het via een healthyway kan toch?! Daarom maakte ik dit weekend een bananenbrood ( hij smaakt zooo lekker) en deel ik het recept met jullie. Ik ben vanplan vaker recepten te delen via deze Maxxtreme site, dus houd m in de gaten! 

29Jul
29Jul

Vandaag de dag word je overspoeld met eiwitshakes van verschillende merken. Soms wel in meer dan 10 verschillende soorten. Wij kunnen ons indenken dat het voor jullie bijna onmogelijk is om te beslissen wat voor jou nu een goede eiwitshake is. Met deze blog proberen wij jullie wegwijs te maken en duidelijkheid te scheppen om in de toekomst voor dé eiwitshake te kiezen die het beste bij je past!

29Jul
29Jul

Hoe krijg ik snel een sixpack?

Reacties| Geplaatst in Training door Jeffrey Loonen

Buikspieren voor de zomer !!
Ook zo moe van elk jaar dezelfde doelstelling: “deze zomer wil ik écht mijn buikspieren zien”… en zoals elk jaar komt de zomer sneller dan verwacht. We hebben een aantal nuttige tips en weetjes voor je op een rij gezet, die je gaan helpen om het deze zomer eindelijk wel voor elkaar te krijgen !

Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

4 artikel(en)