Kleding

Om het maximale uit elke training te halen verkoopt Maxxtreme enkel de meest hoogwaardige kleding verkrijgbaar.

Zo is Maxxtreme official dealer van Brachial Street and Sportswear. Brachial -the Lifestyle Company ontwerpt sinds 2001 robuuste kleding voor zowel fitness, bodybuilding en lifestyle. De kleding van Brachial is niet alleen perfect voor tijdens het trainen, maar ook voor in de vrije tijd. Brachial onderscheidt zich door de liefde voor afwerking, de pasvorm en de uitstekende kwaliteit.

Ook voor de allergrootste onder ons biedt Brachial Street and Sportswear een oplossing. Zo zijn bijna alle producten verkrijgbaar tot 4XL.

Sinds 2016 heeft Maxxtreme ook haar eigen kledinglijn. Maxxtreme kleding staat voor: "kwaliteit voor een lage vaste prijs".

 


Sportwinkel in Venlo

Welkom bij de sportwinkel in Venlo genaamd Maxxtreme. Hier kunt u terecht voor supplementen, voeding, kleding en accessoires. Zowel amateurs als professionals kunnen hier terecht. Voor beide groepen en alles wat daar tussen in zit is het belangrijk dat zij de juiste supplementen gebruiken. Dit om een zo hoog mogelijk resultaat te boeken.

Kleding

Naast supplementen is de juiste kleding ook van belang. Voor fitness en lifestyle kleding bent u bij Maxxtreme ook aan het juiste adres. Zo hanteren wij verschillende merken in ons assortiment. Voor de mannelijke sporters hebben wij het merk Brachial. Dit merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit kleding, gedetailleerde afwerking en de grote maten. Wanneer u twijfelt over de juiste maat, maak dan gebruik van de maattabellen. Deze staan weergeven op de website. Tevens vindt u meerdere tassen en rugzakken in onze sportwinkel in Venlo, evenals online. Neem bijvoorbeeld de Maxxtreme tas waar u gemakkelijk uw handschoenen en schone kleding in kwijt kunt.

Eenvoudig filteren

 

Ongeacht of u nu op zoek bent naar supplementen, voeding, kleding en accessoires, u kunt op onze website eenvoudig filteren. Op deze wijze vindt u eerder het gewenste product. Dit door een selectie te maken op prijs en merk. Indien u vragen heeft over supplementen of u wilt advies van één van onze professionals, neem dan gerust contact op. Wij voorzien u graag van informatie. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via de website.