Kleding

 


 

Sportwinkel in Venlo

Welkom bij de sportwinkel in Venlo genaamd Maxxtreme. Hier kunt u terecht voor supplementen, voeding, kleding en accessoires. Zowel amateurs als professionals kunnen hier terecht. Voor beide groepen en alles wat daar tussen in zit is het belangrijk dat zij de juiste supplementen gebruiken. Dit om een zo hoog mogelijk resultaat te boeken.

Kleding

Naast supplementen is de juiste kleding ook van belang. Voor fitness en lifestyle kleding bent u bij Maxxtreme ook aan het juiste adres. Zo hanteren wij verschillende merken in ons assortiment. Tevens vindt u meerdere tassen en rugzakken in onze sportwinkel in Venlo, evenals online. Neem bijvoorbeeld de Maxxtreme tas waar u gemakkelijk uw handschoenen en schone kleding in kwijt kunt.

Eenvoudig filteren

Ongeacht of u nu op zoek bent naar supplementen, voeding, kleding en accessoires, u kunt op onze website eenvoudig filteren. Op deze wijze vindt u eerder het gewenste product. Dit door een selectie te maken op prijs en merk. Indien u vragen heeft over supplementen of u wilt advies van één van onze professionals, neem dan gerust contact op. Wij voorzien u graag van informatie. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via de website.