Sportvoeding

Maxxtreme biedt een ruim assortiment sportvoeding met uitsluitend de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Elke afzonderlijk ingrediënt wordt zorgvuldig uitgekozen en beoordeeld alvorens het gebruikt wordt en verwerkt in de voedingssupplementen van Maxxtreme.  Maxxtreme besteedt hier erg veel aandacht aan, omdat sportvoeding vandaag de dag enorm verschilt. Maxxtreme ontwikkelt al voedingssupplementen sinds 1992 en heeft  hiermee in al die jaren voldoende kennis opgebouwd om in 2015 een compleet nieuwe lijn voedingssupplementen op de markt te zetten die alle records verbreekt. Heeft u vragen over voedingssupplementen of wilt u advies van één van onze professionals, neem dan gerust contact op! 


 

Sportvoeding webshop

Indien u op zoek bent naar een sportvoeding webshop, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Maxxtreme kunt u namelijk terecht voor al uw sportvoeding en supplementen. Wij besteden erg veel aandacht aan de selectie van de gehanteerde merken en producten. Vooral omdat er zoveel aanbod is binnen deze markt. Het is voor zowel de amateur als professionele sporter van belang de juiste supplementen te kiezen met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Om deze reden heeft Maxxtreme uitsluitend producten in het assortiment opgenomen die geschikt zijn voor alle sporters.

Maxxtreme

Maxxtreme is het hoofdmerk van BodyenFightshop. Maxxtreme ontwikkelt al supplementen sinds 1992 en heeft het laatste jaar veel nieuwe producten ontwikkeld en biedt uitsluitend de hoogste kwaliteit die op de huidige markt verkrijgbaar is. Daarnaast bieden wij ook nog andere merken zoals BiotechUSA aan. Dit merk staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en de oneindige range van vitamines, mineralen en antioxidanten die een uitstekende aanvulling zijn op een dieet.

Verzendopties

Wanneer u uw bestelling heeft afgerond wordt de bestelling bezorgd door PostNL. Direct na de verzending ontvangt u van ons een Track & Trace nummer. Hiermee kunt u de bestelling nauwkeurig volgen. Wanneer u op het aanvankelijke bezorgtijdstip onverhoopt niet thuis bent, zal het pakket de volgende dag nogmaals worden aangeboden. Lukt dit wederom niet, dan kunt u de bestelling afhalen bij het voor u dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt.

Contact

Heeft u vragen betreft de sportvoeding in de webshop, of andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, of laat uw gegevens achter en stel uw vraag via de contactpagina op de site. Wij zullen dan contact met u opnemen. Wij helpen u graag verder en geven indien nodig advies.