Afslanken & Dieet

Maxxtreme biedt een uitgebreid assortiment aan producten die het afslanken niet alleen gemakkelijker maken maar ook aangenamer. Het is erg lastig een dieet te vinden dat werkt en ook nog gemakkelijk vol te houden is. Door de juiste supplementen te combineren met de juiste voeding en voldoende beweging kan iedereen zijn of haar droomfiguur behalen. Neem bijvoorbeeld de eiwitten van Maxxtreme. Maxxtreme Pure Dynamic Isolate bevat slechts 0.1 gram verzadigde vetten per 100 gram. Dit maakt Maxxtreme Pure Dynamic Isolate 93 het zuiverste eiwit dat geschikt is voor elk dieet!    

Wilt u afvallen? Kom langs in Venlo

Voor mensen die willen afvallen en in Venlo of omstreken wonen, is het een aanrader om eens een kijkje te nemen in onze sportwinkel. Hier vindt u namelijk een uitgebreid assortiment van producten die het afslanken niet alleen gemakkelijker maken, maar ook aangenamer. Wij van Maxxtreme merken dat veel mensen het lastig vinden om een dieet te vinden dat bij hen past. Daarnaast nog een dieet die niet alleen werkt maar ook nog gemakkelijk vol te houden is. Door de juiste supplementen te combineren met de juiste voeding en voldoende beweging kan iedereen zijn of haar droomfiguur behalen. Althans dat is onze gedachte.

Ons assortiment

Naast afslank- en dieet producten kunt u bij ons ook terecht voor: weightgainers, eiwitten, amonizuren, vitaminen & mineralen, creatine, testo boosters, energieboosters, sportdrank & repen, duursport.

Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor het lichaam. Voor sporters is het wel om belangrijk zo weinig mogelijk enkelvoudige koolhydraten binnen te krijgen. Momenteel is  Maxxtreme Maxx Mass 5000 erg populair onder onze klanten. Volgens vele is dit dan ook dé weightgainer van het moment met een hoog aandeel complexe koolhydraten en weinig enkelvoudige koolhydraten. Maxxtreme Maxx Mass 5000 is de perfecte weightgainer voor het aankomen van spiermassa of als vervanging voor een ontbijt. Als tip willen wij u graag meegeven eens onze energy cake te proberen. Deze is eenvoudig in jouw tas mee te nemen als snack tussendoor.

Wilt u meer informatie over afvallen in Venlo? Dit door ons filiaal te bezoeken. Of wilt u weten welke koolhydraatproducten het best kunnen bijdragen aan uw persoonlijke sportprestaties? Vraag het gerust aan een van onze experts.