Duursport

Een lange en slopende training, of gewoon wat extra energie nodig? Met de duursport producten van Maxxtreme zorg je voor maximale energie voor, tijdens en -/of na de training,  om het maximale uit elke training te halen! Heeft u vragen over voedingssupplementen of wilt u advies van één van onze professionals, neem dan gerust contact op! 

Sportvoeding fitness

De afgelopen jaren werd sportvoeding voor fitness vaak gezien als een overbodige luxe. Dit met de gedachte dat gewoon en gezond eten voldoende was. Tegenwoordig beginnen steeds meer sporters dit anders te zien. Vooral omdat door onderzoek is vastgesteld dat suppletie door middel van sportvoeding kan bijdragen en soms zelfs noodzakelijk is voor de ontwikkeling van een atleet. Vaak wordt gedacht dat voedingssupplementen alleen geschikt zijn voor sporters die actief zijn in de bodybuilding- en fitnesswereld, dit is vandaag de dag dus anders. Sportvoeding wordt veel breder ingezet. Denk aan de verschillende vechtsporten, voetbal, hockey en talloze andere sporten. Het optimaal en meer gericht inzetten van voedingssupplementen helpt de gestelde doelstellingen sneller te realiseren.

Onze garanties

Ongeacht of u op zoek bent naar sportvoeding voor fitness of sportkleding, bij ons kunt u het volgende verwachten:

  • - Groot assortiment

  • - Scherpe prijzen

  • - Betrouwbare en snelle levering

  • - Kwaliteit & Houdbaarheid

  • - Goed en professioneel advies

Creatine

Creatine is misschien wel de meest gebruikte sportvoeding in de fitnesswereld. Zowel amateurs als professionals gebruiken dit product graag. Creatine is een lichaamseigen stof die voorkomt in het menselijk lichaam. Creatine wordt in het menselijk lichaam gebruikt als een tussenproduct bij de energievoorziening van spiercellen. Deze stof zit in voeding als rundvlees en varkensvlees. Door zuivere creatine toe te voegen naast de dagelijkse voeding wordt het aandeel creatinefosfaat in de spieren verhoogd. Dit zal zorgen voor een snellere resynthese van ATP en dus zijn de spiercellen in staat een krachtexplosie langer vol te houden, wat op ten duur kan resulteren in vooruitgang in kracht en spiergroei.

Topmerken

Bij Bodyenfightsthop leveren wij verschillende topmerken zoals Maxxtreme en BiotechUSA. Deze bieden wij natuurlijk aan tegen zeer scherpe prijzen. Voor advies staan wij ook altijd voor u klaar. Dus heeft u vragen met betrekking tot onze fitness sportvoeding? Neem dan telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.