Gezondheid

De producten van Maxxtreme in de categorie gezondheid dragen ieder op zijn eigen manier bij aan jou gezondheid! Of je nu op een gezond gewicht wilt blijven, je spieren en gewrichten in optimale conditie wil houden of je immuunsysteem wil versterken.

Maxxtreme maakt uitsluitend gebruik van zorgvuldig gekozen ingrediënten waardoor de kwaliteit constant is en altijd gewaarborgd kan worden. Door het combineren van vele  ingrediënten en het gebruik van gepatenteerde ingrediënten weet Maxxtreme van elk gangbaar product een uniek product te maken! Heeft u vragen over voedingssupplementen of wilt u advies van één van onze professionals, neem dan gerust contact op!

 

Voedingssupplementen kopen in Venlo óf online

Bodyenfightshop is dé vertrouwde sportspeciaalzaak van voedingssupplementen in Venlo. Met meer dan 23 jaar ervaring als het aankomt op sportvoeding. Wij selecteren onze producten dan ook zorgvuldig. Op deze wijze kunnen wij de garantie bieden dat u resultaat boekt.

Bodyenfightshop besteedt hier erg veel aandacht aan, omdat sportvoeding vandaag de dag enorm verschilt. Het is voor de amateur als professionele sporter van belang de juiste supplementen te kiezen met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Om deze reden heeft Bodyenfightshop uitsluitend producten in het assortiment opgenomen in het assortiment die geschikt zijn voor alle sporters en sporten.

Onze merken

De merken die wij voornamelijk in ons assortiment hebben zijn Maxxtreme en BiotechUSA. Maxxtreme ontwikkelt al supplementen sinds 1992 en heeft het laatste jaar veel nieuwe producten ontwikkeld en biedt uitsluitend de hoogste kwaliteit. BiotechUSA staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en de oneindige range van vitamines, mineralen en antioxidanten die een uitstekende aanvulling zijn op een dieet.  Beide aspecten staan dan ook hoog bij ons in het vaandel, dat zijn dus kwaliteit en een groot assortiment. Daarnaast kunt u bij ons ook nog het volgende verwachten:

  • - Scherpe prijzen

  • - Betrouwbare en snelle levering

  • - Goed en professioneel advies

Kleding

Naast voedingssupplementen in Venlo kunt u bij Bodyenfightsthop ook nog terecht voor sportkleding. Natuurlijk kunt u alles wat wij in onze winkel tonen ook online bestellen. Voor onze kleding gebruiken wij het merk Brachial. Brachial staat bekend om zijn hoge kwaliteit kleding, gedetailleerde afwerking en de grote maten. Niet zeker welke maat de juiste is? Bekijk dan de maattabellen!