Vitamines & Mineralen

Dat vitamines en mineralen onmisbaar voor het lichaam zijn, is bij iedereen wel bekend. Maar hoe zorg je nu dat je de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen binnenkrijgt? En welke hoeveelheden heb je nodig als kracht en/- of duursporter.

Door de vitamines en mineralen van Maxxtreme aan je dagelijkse voeding toe te voegen, weet je altijd zeker dat je lichaam over voldoende vitamines en mineralen beschikt. Maxxtreme ontwikkeld uitsluitend vitamines en mineralen van hoogwaardige kwaliteit die representatief zijn voor iedere sporter.

Fitness voedingssupplementen

Bij Maxxtreme kunt u terecht voor de beste fitness voedingssupplementen. Ons assortiment bestaat uitsluitend uit sportvoeding van hoge kwaliteit en is zorgvuldig geselecteerd. Met merken als Maxxtreme en BiotechUSA kunnen wij u de kwaliteit bieden die u verdient! Het is voor de amateur als professionele sporter van belang de juiste supplementen te kiezen met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Op deze wijze kunnen zij ook eerder betere resultaten boeken.

Maxxtreme

Maxxtreme is het hoofdmerk van Bodyenfightshop. Maxxtreme ontwikkelt al voedingssupplementen sinds 1992 en heeft hiermee in al die jaren voldoende kennis opgebouwd om in 2015 een compleet nieuwe lijn voedingssupplementen op de markt te zetten die alle records verbreekt. BiotechUSA staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en de oneindige range van vitamines, mineralen en antioxidanten die een uitstekende aanvulling zijn op een dieet.

Bij Maxxtreme bieden wij ook een ruim assortiment omtrent vechtsportartikelen van jong tot oud en van amateur tot professional. Bij ons kunt u enkel de beste vechtsport artikelen kopen die garant staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo bestaat ons assortiment onder andere uit bokshandschoenen, bescherming, trap en stootpads, bokszakken, en trainingsbenodigdheden. Deze natuurlijk allemaal scherp geprijsd. Tevens staan er op de website ook interessante aanbiedingen. Om deze te zien moet u kijken bij onze voordeelsets.

Kortom, voor de beste voedingssupplementen en het beste advies ga je naar maxxtreme.com