Spieropbouw

Het assortiment van Maxxtreme bevat een aantal producten die speciaal zijn samengesteld voor het opbouwen van spiermassa. Door de zorgvuldige ingrediëntenkeuze heeft Maxxtreme een range aan producten ontwikkeld die voor iedereen geschikt zijn. Met de producten uit de categorie spieropbouw van Maxxtreme weet je zeker dat jij de beste resultaten boekt! Het assortiment is zorgvuldig samengesteld voor:

Bodybuilders die meer spiermassa op willen bouwen.

Iedereen die op zoek is naar een beter krachtprestatie en een beter uithoudingsvermogen.

Iedereen die optimaal wilt herstellen om zo spiergroei zo veel mogelijk te bevorderen.

Iedereen die zijn lichaam in optimale conditie wil houden.

 

Whey protein bestellen

Bij Maxxtreme kunt u terecht voor verschillende supplementen. Voor elke sporter die aan fitness doet is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Het is voor zowel amateur als professionele sporter van belang de juiste supplementen te kiezen met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Whey protein bestellen behoort tot één van die opties.

Voldoende eiwitten zijn een must voor iedere kracht- en duursporter. Bij ons kunt u dan ook terecht voor de beste whey protein producten. Zoekt u bijvoorbeeld puur isolaat eiwit, met een eiwitpercentage waar geen ander eiwit tegenop kan? Dan adviseren wij u om voor de Maxxtreme Pure Dynamic Isolate 93 te gaan. Dit product heeft een eiwitpercentage van boven de 90%, 0.0 gram verzadigde en 2.5 gram koolhydraten per 100 gram. Dit maakt Maxxtreme Pure Dynamic Isolate tot één van de zuiverste eiwit supplementen die verkrijgbaar zijn. Wilt u uw lichaam gedurende de nacht voorzien van eiwitten? Kies dan voor Maxxtreme Pure Dynamic Casein 85. In u vragen over deze supplementen heeft, schroom dan niet om contact op te nemen. Wij voorzien u graag van vakkundig advies.

Ons hoofdmerk

Maxxtreme ontwikkelt al supplementen sinds 1992 en heeft het laatste jaar veel nieuwe producten ontwikkeld en biedt uitsluitend de hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook nog andere merken zoals BiotechUSA. Dit merk staat bekend om zijn uitgebreide assortiment en de oneindige range van vitamines, mineralen en antioxidanten die een uitstekende aanvulling zijn op een dieet.

Contact

Wilt u whey protein bestellen maar wilt u graag advies van één van onze professionals, neem dan gerust contact op. Wij voorzien u graag van informatie. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via de website.