Eiwitten

Voldoende eiwitten zijn een must voor iedere kracht –en duursporter. Op maxxtreme.com vind je uitsluitend de beste eiwitten die met uiterste zorg zijn samengesteld door professionals.

Maxxtreme Pure Dynamic Whey is het eiwit waar Maxxtreme groot mee geworden is en welke past in elk dieet.

Zoek je een puur isolaat eiwit, met een eiwitpercentage waar geen ander eiwit tegenop kan? Kies dan voor Maxxtreme Pure Dynamic Isolate. Met een eiwitpercentage boven de 90%, 0.0 gram verzadigde en slechts 2.5 gram koolhydraten per 100 gram is Maxxtreme Pure Dynamic Isolate het zuiverste eiwit verkrijgbaar.

Wil je het lichaam gedurende de nacht voorzien van eiwitten? Kies dan voor Maxxtreme Pure Dynamic Casein, het beste eiwit voor het slapen gaan met maar liefst 85% puur Caseïne eiwit!

Voor de beste voedingssupplementen en het beste advies ga je naar maxxtreme.com

Eiwitten bestellen

U wilt online eiwitten bestellen? Dan kunt u dus terecht bij Maxxtreme. WIj hebben een zeer divers assortiment van sportvoeding, waaronder weightgainers, amonizuren, vitaminen en mineralen, creatine, testo boosters, sportdrank en repen.

Over ons

Bodyenfightsthop is in 1992 begonnen met 70m² winkeloppervlak. Inmiddels hebben wij een winkeloppervlakte van meer dan 300m². U hoeft onze winkel in Venlo-Blerick niet perse te bezoeken. U kunt ook eenvoudig online een bestellen plaatsen. Creatine of eiwitten bestellen is binnen een paar stappen gebeurt.

Wanneer u uw bestelling heeft afgerond wordt de bestelling bezorgd door PostNL. Direct na de verzending ontvangt u van ons een Track & Trace nummer. Hiermee kunt u de bestelling nauwkeurig volgen. Binnen Nederland, België en Duitsland gelden er geen verzendkosten mits de bestelling vanaf € 30,- is. Voor de overige landen is er op deze website een zogeheten “verzendkostenoverzicht & gemiddelde levertijden” te vinden.

Gratis advies

Bij Bodyenfightsthop leveren wij verschillende topmerken zoals Maxxtreme en BiotechUSA. Deze bieden wij natuurlijk aan tegen zeer scherpe prijzen. Voor advies staan wij ook altijd voor u klaar. Dus heeft u vragen met betrekking tot het bestellen van eiwitten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tevens is een bezoek aan de winkel buiten openingstijden ook mogelijk. Dit kan enkel op afspraak.

 

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

72 per pagina

8 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

72 per pagina

8 artikel(en)