Koolhydraten

Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor het lichaam. Maxxtreme Maxx Mass 5000 is dé weightgainer van Maxxtreme met een hoog aandeel complexe koolhydraten en weinig enkelvoudige koolhydraten. Maxxtreme Maxx Mass 5000 is de perfecte weightgainer voor het aankomen van spiermassa of als vervanging voor een ontbijt.

Probeer ook eens de energycake! De meest koolhydraatrijke snack die niet mag ontbreken in je tas!

Voor de beste voedingssupplementen en het beste advies ga je naar maxxtreme.com

 

Sportvoeding kopen in Venlo

Sportvoeding in Venlo nodig? Wanneer u als sporter sneller resultaat wilt boeken, dan is sportvoeding noodzakelijk. Dit kunt u aanschaffen bij ons in de winkel aan de Alberdingk Thijmstraat. Wij staan altijd voor u klaar met een gratis, goed en professioneel advies.

Een lange tijd werd sportvoeding gezien als iets wat overbodig was. Men dacht namelijk dat door gezond te eten hetzelfde resultaat ook wel bereikt kon worden. Uit onderzoek blijkt nu dat sportvoeding wel degelijk toegevoegde waarde heeft. Suppletie door middel van sportvoeding is soms zelfs noodzakelijk voor de ontwikkeling van een atleet. Vaak wordt gedacht dat voedingssupplementen alleen geschikt zijn voor sporters die actief zijn in de bodybuilding en fitnesswereld, maar vandaag de dag is het gebied waarin sportvoeding wordt ingezet veel breder. Zo verkopen wij onze producten inmiddels aan klanten die verschillende vechtsporten, voetbal, hockey en talloze andere sporten beoefenen. Het optimaal en meer gericht inzetten van voedingssupplementen helpt de gestelde doelstellingen sneller te realiseren.
 
Naast een ruim assortiment van sportvoeding in onze sportwinkel te Venlo, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende vechtsportartikelen. Dit voor zowel jong als oud en van amateur tot professional. Maar ook een ruim aanbod van sportkleding en tassen mag niet ontbreken.

 

Contact

Indien u vragen over onze sportvoeding in Venlo, neem dan gerust contact op. Wij voorzien u graag van informatie. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via de website.  

 

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

72 per pagina

5 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

72 per pagina

5 artikel(en)